Kyllä on ollut hulinaa... Tuli joulukiireiden jälkeen ostettua omakotitalo, ja se on teettänyt hirmuisen hässäkän tähän sirkukseen. Sen lisäksi lapset olivat kovassa flunssassa ja korvatulehduksessa, joka ei ollut mennä ohi millään. Ollaan reissattu Pietarsaaren ja Turun välillä pariin otteeseen ja torstaina pitäisi taas lähteä ajamaan turkuun päin. Ihan hyvä, pääsee katsastamaan turun lanka-alet ennen lankahamsterijuttuja ;) nyt on puikoilla taikajakku hiphopista. Näyttää todella omituiselta, saa nähdä mitä se on sitten valmiina. Joululahjoja tehtiin niin hirmuisella kiireellä, ettei kaikista edes muistanut kuvia ottaa, mutta laitan tähän muutaman niistä, mistä kuvia on.

31909.jpg

olikohan tämä kolmas vai neljäs teddy-poncho.... nyt ei enempää näitä, kiitos...

31910.jpg

neulahuovutuksella tehtyjä sydämiä

31912.jpg

tämä tonttu muutti anoppilaan. tonttuja tein paljon, mutta vain tästä ja niistä kahdesta ensimmäisesta tuli napattua kuva...

31913.jpg

huopasesta kummitytölle lapaset ja pipo. tässä ennen huovutusta. huovutuksen jälkeen olivat mulle sopivat ja pinta kummallisen nyppyläinen. ei enää huopasta mulle.

31911.jpg

poncho teddystä pikkutytölle. Malli oli mitä innostunein tehtävästään: "tää on äiti ihan oikeesti ihan tyttöjen vaate!!!!!!! Miks MUN pitää laittaa tää päälle?????"

 

Loput kuvista on vielä kamerassa, jossa ei tällä hetkellä ole virtaa ollenkaan. lisäilen ne, kunhan...

Ihanaa alkanutta vuotta kaikille.