Taas tuli reissattua Turkuun pitkäksi viikonlopuksi, eikä siellä jostakin syystä saa aikaiseksi Yhtään Mitään. Omituista. Piknikristeilylläkin oli työ mukana, mutten kertaakaan ottanut sitä esille. Kivaa siellä oli, vielä kerran kiitokset Satulle ja Mimmille!

Eilen oli pari lankakassia/lankalaatikkoa tiellä, kun siivoilin, ja sain vihdoin viimein listattua Fufot. Tässä siis niitä:

92900.jpg

Perussukat 7veljeksestä Appiukolle. Tekeillä ovat olleet joulusta asti, toinen sukka on valmis. Toisesta oli silmukat karanneet tosi epätasaisesti ja osa loppuun asti. Purkasin koko roskan illalla, nyt pitäisi siis tehdä toiselle pari.

92901.jpg

itselle neule pop-langasta. väri ei ole kiva, mallistakaan en ole varma. verkkareiden seuraksi tämä onkin ajateltu. takakappale on valmis, etukappaletta aloitettu.

92902.jpg

Hämähäkkisukat. Luulin näiden olevan jo valmiit, mutta "silmät" pitää vielä kiinnittää. Ja sitten kipinkapin postiin Jarnolle vietäväksi!

92903.jpg

Tästä piti tulla kauluri Annukalle, mutta lanka ei ollutkaan kivan väristä. Muuntui takaisin langaksi illalla.

92904.jpg

Fifi flora-langasta. Lankaa ei ollutkaan tarpeeksi, ja tämäkin purettiin eilen illalla.

92905.jpg

Ikuisuusprojekti. Miehelle kirjoneule Ainosta. Odottaa sitä, että mies hoikistuu paitaan sopivaksi. Ennen en jatka. Etukappale ja puolet takakappaleesta valmiina.

Lisäksi edelleen on kesken laukkuvaihtolaukku. Kiireeksi vetää, sehän pitää laittaa huomenna postiin... *jaiks* Kesken myös Siirin bolero, toisesta hihasta puuttuu n. 3cm. Sen lisäksi tietysti viimeistelyt.

Tämä remontti oikeasti sotkee kaikki harrastusyritykset :(