Hyvät ihmiset, olkaahan varovaisia saaressa liikkuessanne. Tässä varoittava esimerkki:

Juhannuksen vietto eräässä perheessä sujui todella rauhallisissa merkeissä Turun saaristossa, Äiti, isi, 3 lasta, ja äidin vanhemmat söivät hyvin ja viettivät yhteistä laatuiaikaa. Lapset leikkivät kauniisti (tilapäinen mielenhäiriö?) ja äiti istui pikkumökin edessä neulomassa nuorimmaiselle boleroa puikoilla numero 3½. Äitiä ei olisi muutoin huvittanut tuota neuloa, mutta puikot tarvittiin seuraavaa työtä varten. Jossakin vaiheessa äiti lähti laittamaan lapsia nukkumaan isompaan mökkiin ja lupasi vanhimmalle lapselleen tulla istumaan sisälle kunnes tämä on nukahtanut. "käyn vain hakemassa käsityöt tänne", äiti ilmoitti. Äiti otti käsityönsä ja marssi isompaan mökkiin. Matkalla pikkumökiltä isoonmökkiin toinen puikoista päätti ilmeisesti karata viettämään vallattomampaa juhannusta jonnekin muurahaisten ja käärmeiden sekaan, koska sitä ei laajoista etsinnöistä huolimatta enää löytynyt. Äiti suree tapahtunutta kovasti, koska äidillä ei ole toisia saman kokoisia puikkoja...

Siihen loppui neulonta tältä juhannukselta. Jumissa saaressä, seuraavana päivänä kaupat suljettuna, ei puikkoja, mutta lankaa ja ideoita läjäpäin.

Ottakaa siis oppia ja varatkaa mukaan useammat puikot kun matkaatte juhlimaan jotakin pidemmäksi aikaa...

 

No joo, se siittä. tänään puikkokaupoille siis. Sain äidin synttärilahjasukat valmiiksi ja äiti tykkäsi. Kuvan laittaisin, mutta kamera on autossa miehen työpaikan pihalla. Se siis myöhemmin. :)