Edit: veikkausaikaa on 1.9. asti, silloin vien palkinnon postipojalle.

 

Vaihtohuivi on nyt viimeinkin viimeistelty ja hyppää postiin tänään. Kuva seuraa muutaman päivän päästä, kunhan huivi on perillä. (nyt kun kamerakin löytyi).

Eilen tein pikkuisen operaation ja järjestin lankani. Laskin piruuttani kuinka paljon sitä on kertynyt 1½ vuoden aikana (olenko tosiaan neulonut vasta niin vähän aikaa?????). Se, ketä arvaa lähimmäksi kilomäärän, saa pienen palkinnon. Veikkauksia siis kommenttilaatikkoon, kiitos.

Neulonta on taas alkanut maistua paremmin, ja kohta on valmis nuttu kaverin siskon pienelle tyttärelle. Kuvia siitäkin myöhemmin.

Tänään tulee putkimies ja asentaa meille kuumavesivaraajan. Puolen vuoden odotuksen ja remontoinnin jälkeen meillä siis pääsee SUIHKUUN omassa kodissa TÄNÄÄN ILLALLA tai viimeistään HUOMENNA!!!!!! jeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!! Samoin pesukone hurahtaa käyntiin omassa kodissa n. 3kk tauon jälkeen. ihanaaaaaa!!!!!! Parin viikon päästä saunankin pitäisi valmistua.

Mies menee ihan tosissaan lääkäriin tänään, tosin ei tuon eilisen tilapäisen mielenhäiriön takia, vaan näyttämään selkäänsä, joka on aivan tohjona. Vähän pelottaa mitä sille tehdään :(.