Piuha ei vaan suostu hyppäämään silmiini, joten kuvat pysyvät vielä visusti poissa koneelta *prrskl*.

Eilen sain pääteltyä langat piposta ja huivista, jotka tein pinkkikirjavasta Jengasta 4 vuotiaalle. Mallit oli omasta päästä ja lankaa niihin kului 190g.

Eilen kun oli niin sairaan kylmä, lapset eivät päässeet ulos ollenkaan. Pahojen kiukkupuuskariitojen välttämiseksi annoin pojille luvan pelata pleikkaria sen aikaa kun Siiri nukkuu päiväunet. Ja kyllä neiti vetelikin: klo 12-15.30 kuului pelkkää tasaista tuhinaa. Hyvää aikaa siis neuloa ihan rauhassa. Illalla mentiin vielä anoppilaan, joten sain lisää neulonta-aikaa :). Isille valmistui pari varrettomia villasukkia 7veljeksestä synttärilahjaksi. Tosin kadonneen neulan johdosta langat ovat päättelemättä ja koristelut kirjailematta. Ja kauppaan en lähtenyt pelkkiä sukkia punnitsemaan, joten hajuakaan langankulutuksesta ei ole. Arvioisin että jotakin 100 g kieppeillä. Eli helmikuun kokonaiskulutus nuo mukaan lukien on jo lähemmäs 600 grammaa!!!!!!!

8v tilasi pääkallosukat, pääkallolapaset, pääkallopipon ja pääkallokaulahuivin. Sukkaa aloitin aamuyöllä, kun uni ei taaskaan suostunut tulemaan mun silmiin. Ja tänäänkin on kylmä, siis pleikkaripäivä pojille :)