Tässä pakatessa ja uutta kämppää siivotessa potkasin varpaani kuivausrumpuun niin että tähtiä näkyi. Suivaannuin siitä, ja uhkasin masiinaa myynnillä. (*ja nyt mä kyllä sut myyn, prrrrrr*)

Aloin miettiä, että 4kk:n aikana vehje on käynyt 2 kertaa, ja talossa johon me muutetaan, on kuivaushuone. Eli tuo rohjo veisi vain turhaa tilaa. Nyt myisin sen siis pois varpaitani hajottamasta. Tuo on merkiltänsä Upo D75E, kondensoiva ja sisältää vaikkamitä ohjelmia (mm. kaappikuiva+, kaappikuiva, silityskuiva...) Laite on noin 2½ vuotta vanha ja ollut vähällä käytöllä. Jos on kiinnostusta, niin sähköpostilla mut tavoittaa helpoiten: sanna(piste)wessman at netti(piste)fi.

Lankaa tuntuu myös olevan aivan liikaa, voisin luopua joistakin (tällä hetkellä en saa kuvia laitettua, koitan lisäillä niitä huomenna):

Marks&kattens Pacific puuvillalanka, valkoinen, jossa pastellivärisiä "laikkuja" (värinro 1568). Pehmoinen lanka, joka ei halunutkaan kesähatuksi :(. Tätä olisi 2 kerää eli 100g. Yhteensä näistä haluaisin 4 euroa +postikulut

The Cotton Garden Bella  puuvillalanka oranssinsävyinen. Ei sittenkään miellyttänyt mun silmää tuo väri... Mulla on 550g tätä, ja pyyntinä olisi 15 euroa+postit yhteensä.

Tango Fani Novitalta etsii myös kotia, jossa siitä välitettäisiin enemmän kuin täällä. Väri on harmaasävyinen (889) ja lankaa on 250g. näistä olisi kiva saadaeuro kerältä (5 kerää) ja postikulut.