palloilin netissä ja löysin testin. sen mukaan Sisäinen Maisemani on  Perinteinen Suomi-Idylli:

Perinteinen jalat maassa -tyyppi. Ei hätkähdä pienistä ja uskoo maalaisjärjen voimaan. Luottaa auktoriteettiin. Tulee helposti toimeen muiden kanssa ja ymmärtää myös ujompiaan. Rento ja rempseä, usein kuvailtu "hyvänä tyyppinä". Mies on porukassaan se rehti ja reilu suomalainen. Nainen saattaa olla "yksi jätkistä", naisellisuus saattaa olla kadoksissa tai sitä ei haluta korostaa. Ei pane suurta painoa ulkonäölle, vaan luottaa käytännöllisyyteen. Ei pelkää haasteita.

jaaha.

Tänään oli ensimmäinen oikea käynti psykologilla. Kivasti meni. Tosin tänään on ollut muutenkin "hyvä päivä".

Taas on innostusta käsitöiden aloittamiseen. Kukahan ne tekisi loppuun??? Ensimmäiset joululahjasukat on valmiina. *kummallista*. Isäntä ihmettelee "keskellä kesää" joululahjojen ajattelua. Käski hommautua hoitoon, kunnes muisti, että olen jo... :)

Samalta testisivulta selvisi, että minulla on pipo tosi kireällä:

Piposi on todella kireällä ja tukkakin vedetty niin tiukalle letille, että päänahka kihelmöi ja iho venyy silmäkulmista asti syville rypyille. Olet ladannut harteillesi aivan liian suuren taakan, ja yhden projektin päättyessä kaksi keskeneräistä odottaa huomiotasi. Saat asiat valmiiksi viimetipassa ja jatkuva stressi nostaa vatsahapot suuhun asti. Elämä maistuu kitkerälle ja sinä olet sille katkera. Olet räjähdysaltis etkä siedä sen enempää vastoinkäymisiä kuin kritiikkiäkään.

Hellitä hyvä ihminen! Aivan ensimmäiseksi opettele sanomaan ei. Mieti, mikä tässä elämässä on aidosti tärkeää ja panosta siihen. Työt eivät tekemällä lopu, mutta terveys saattaa loppua  ja ihmissuhteetkin kärsivät jos niille ei anneta aikaa. Tällä vauhdilla jäät vieraaksi niin omalle itsellesi kuin niille läheisillekin, jotka turhaan jonottavat ovesi takana huomiotasi, hellyyttäsi ja yhteisiä hyviä hetkiä.

Kun seuraavan kerran olet aikeissa torjua jonkun ihmisen siksi, että sinulla on liian kiire, pysäytä itsesi ja vastaa kyllä! Aloita joku harrastus, hanki takaisin kadonneet ystävät ja laita ruokailutottumuksesi täysremonttiin. Varaa kalenteriisi aikaa vain itsellesi. Ainakin pari tuntia kerran viikossa sellaista aikaa, josta et ole kenellekään tilivelvollinen saattaa olla juuri se askel, josta alkaa uusi, kiireettömämpi ja stressittömämpi elämä.

Saattaisi olla myös aiheellista ottaa yhteys lääkäriin ja tehdä perusteellinen terveystarkastus. Stressitekijäsi ovat huipussaan ja elät suorituskykysi äärirajoilla.

Mutta aivan ensimmäiseksi: osta itsellesi uusi pipo!

joopajoo!!!!!