Mullapa onkin maailman paras SP!!!! Ihana paketti saapui perille: Teetä, Suklaata ja Ihanaa Lankaa: 5 kerää Lana Grossan Numero Uno:a! Ja missä väreissä! Vaaleanpunaista, kahta sävyä lilaa, sinistä ja pinkkiä. Kuvaa en nyt valitettavasti saa laitettua.

I've got the best SP in the world! Lovely package reached me this week: some tea, chocolate and 5 different colours of Lana grossa's numero uno. I love it!!!! Thank you very much. I can't get a picture of them, unfortunately.

Kiirettä on pitänyt kamalasti ja jännää on ollut. Maanantaina mulla alkoi yllättäen koulu, jonka piti alkaa vasta loka- tai marraskuussa. Nyt se on sitten ihan oikeasti totta: musta tulee isona putkiasentaja. Hui! Keskiviikkona pääsin jo harjoittelemaan juottamista. Lasten päivähoitokuviot on vielä ihan mitä sattuu, kun paikkaa ei vielä kunnallisessa päivähoidossa ole. Onneksi ihmisellä on maailman ihanimmat ystävät, jotka uhraavat itsensä vaan auttaakseen. Julkikiitokset siis Annukalle, joka tänäänkin otti lapset hoitaakseen, että saan parannella migreeniä rauhassa. Olet kultaa, muista se!

Shortly in english: My school started this week and I have been very busy. Thanks to my very dear friend for taking cary of my kids during my schooldays.

Nyt ei muistu mieleen, mitä olisi valmistunut. Ehkä toisella kertaa sitten.

I can't remember anything finished. Maybe some other day.