Ihanat lapasvaihtolapaset ovat saapuneet! Niin lämpimät, kauniin punaiset, huovutetut tumput valloittivat välittömästi sydämeni :) Kiitokset kovasti. Valitettavasti kuvia en pysty teknisistä ongelmista johtuen laittamaan vieläkään. Nyt odottelen vaan viileämpiä ilmoja, että saan lapaset käyttöön.

I got mittens from secret mittens- project. Those mittens are adorable, beautiful, red, felted mittens. I just have to wait little colder weather now :)

Koulu ja sen aiheuttama jokapäiväinen jännittäminen aiheuttaa mulle suunnatonta väsymystä ja uupumusta tällä hetkellä, joten käsityöt eivät oikein maistu. Jotakin pientä sentään yritän saada aikaiseksi sillointällöin. Mutta on se niin kivaa päästä kouluun oppimaan ihan uuttaa asiaa. Nyt olen hitsannut unissanikin monta yötä :)

My school and learning so many new things makes me very tired nowdays, so I just can't finish anyhting. Some little things may be finished every now and then. I love to be at school, learning again. It eaven comes to my dreams  :)