Eilen illalla lähti saajalleen pari pienenpieniä sukkia + pari pienenpieniä tumppuja. Lankana oli vaaleanlila babyull, puikot 2,5. Kuvaa en ehtinyt ottaa, kun kiireessä tuuppasin ne ystäväni matkaan mukaan.

vatsatauti+päänsärky on rantautunut meille. Vatsatauti on onneksi jäänyt vähemmälle, mutta päässä jyskyttää julmetusti. Lapsetkin ovat olleet kotosalla 2 päivää. Huomenna ne menee ihan normaalisti hoitoon ja kouluun. Mun opettaja kielsi mua tulemasta kouluun, vaikkei mulla sairaslomalappua huomiselle enää olekaan. Sanoi, että karanteeni on ihan hyvä idea. Saan siis ihan rauhassa alkaa lankahamsterineulomukset. Vaikka kaipa pitäisi kokeisiin lukea, kun viikko on nyt jatkoaikaa tuon sairastumisen takia...

Eilen illalla puikoille pomppasi hirvitys. Tango fania ja seiskaveljestä. Tulee varrettomat sukat mun ystävälle. Mutta kun se valmis sukka näyttää kuolleelta mustavalkoiselta oravalta. jalassa ihan hyvännäköinen onneksi kuitenkin. kuvaa laitan sitten, kun saan toisenkin sukan valmiiksi asti.

Huomenna otan puikoille fritidsgarnia, ja Jani saa vihdoinkin itselleen lapaset. Rauhallista viikonloppua kaikille!