ei, en ole sortunut. En vaan yksinkertaisesti ole saanut tehtyä juuri mitään tämän hamsterikuukauden aikana. Työharjoittelu imee mehut todella tehokkaasti, ja kun kello tulee viisi, lastenohjelmat alkaa ja äiti suurinpiirtein kaatuu kuolleena sängynpäälle hetkeksi.

Rami sano, että tietää mulla olevan toisen miehen. Tietää kuulemma sen nimenkin. Se on siis toi NukkuMatti, tulee ihan joka ilta hakemaan mut sohvalta tai milloin mistäkin. viimeistään siinä kymmenen aikaan ;) ja rehvit kestää aamuun asti *hirn*

Jokatapauksessa siis saldo on pari pipoa, yhdet huovutetut lapaset ja mulle sukat. nyt on puikoilla pienenpienet rinsessasukat lilasta nallesta pienenpienelle rinsessalle. Tarkoitus olisi sukkien kaveriksi tehdä pipo ja tumput ennen perjantaita, joten voipi olla että muutama gramma tulee lisää kulutuksiin. Yksi pari 3v:n tumppujja on myös jo neulottu, mutta päättely ja huovutus odottaa vielä tekijäänsä. Samoin olen virkannut matonkuteesta lastenhuoneeseen pyöreää mattoa, mutta en tiedä lasketaanko sitä, eihän matonkude ole lankaa oikeastaan ollenkaan.

Nyt Siiri haluaa katsoa titi-nallea, pitänee mennä laittamaan.