Nyt seuraa marinaa tuutin täydeltä...

Käsityöt ei maistu.Puoliksi pakolla saa illalla ottaa puikot käteen. Bolerosta on kyllä takakappale jo valmis, mutta vain siksi, että se on kokoa 74/80 cm. Eikä kukaan kommentoi mitään mun blogiin :(. Eikä tuu mieleen mitään hyvää ruokaa mitä vois tehdä helposti.Pihakin on edellisten asukkaiden jäljiltä aivan järkyttävässä kunnossa. Eikä pääse suihkuun kuin kuntosalilla, kavereiden luona tai uimahallissa. Kauppaan on liian pitkä matka kävellä lasten kanssa. jne jne jne. 

Tää Pietarsaaressa asuminen on ikävää. Kuinka voikin olla näin yksinäinen olo... Päivästä toiseen mun seurana on kolme alle 6 vuotiasta ja remontti, joka ei lopu ikinä. kävin mtv3:n helmi- sivuilla tekemässä kiristääkö piposi- testin ja tulos oli seuraavanlainen:

Väsynyt<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Sinun piposi kiristää hälyttävän voimakkaasti. Paine on ollut niin kova, että vaarana on masentuminen ja energiatason laskeminen pakkasen puolelle. Olet ehkä jo ylittänyt suorituskykysi rajat, ja liian pitkään jatkuneet ylikierrokset ovat imeneet ydinmehun suonistasi. Olet hyvin väsynyt. Raahaudut juuri ja juuri päivästä toiseen paljon enemmän tottumuksen kuin edes tahdonvoiman avulla.

 

Aivan ensimmäiseksi sinun pitäisi päästä lepäämään kunnolla. Jos vain mahdollista, käytä muutama päivä pelkästään itsesi hoitamiseen ja hyviin yöuniin. Koeta saada elämänrytmisi säännölliseksi: lopeta tupakanpoltto ja alkoholinkäyttö edes hetkeksi aivan kokonaan ja jätä rasvaiset ruuat pois ruokavaliostasi. Vaikka juuri nyt olet haluton tekemään suuria muutoksia, on elimistösi kriisissä ja huutaa apua. Sinun ei kuitenkaan tässäkään tarvitse vaatia itseltäsi sen enempää kuin millään muullakaan elämän osa-alueella. Suuretkin kokonaisuudet saa tehtyä etenemällä askel kerrallaan.

 

Älä torju ystäviä luotasi, vaikka oletkin väsynyt. Ongelmat pienenevät puolella jos niistä pääsee puhumaan jonkun kanssa.

 

Tuo Pipo kannattaa kuitenkin laittaa vaihtoon, se on aivan liian tiukka.

 

Vaikka ihan häläpäläähän nämä testit ovat :)

No joo, mulla on langat varattu jo uuteen pipoon, kaipa se tästä helpottaa... Lauantaina pääsen laivalle ihan ilman muuta perhettä, on meidän lukion "luokka"kokous. Odotan hirmuisesti... Nyt lopetan marinan ja painun takaisin hommiin. Niitä sentään riittää.