Nyt voin julkistaa kuvan sukista, jotka menivät anopille synttärilahjaksi viikonloppuna:

232648.jpg

Kuva on taas huono... Mua jäi harmittamaan nuo lankajuoksut, jotka jäivät näkymään valkoisessa osassa, kukkien välissä. Onko tähän onkelmaan kenelläkään ratkaisua? Idea näihin sukkiin tuli täältä. Terin kantatilkkuunkin yhden kukan. Hiukan muokkasin kukkien kuvia ja kääntelin niitä, mutta suurinpiirtein on sama kuvio kuin villapallolla. Kiitokset sinne.

SNY:ltä tuli tänään ihana paketti: Hot socks raidallista lankaa kerä, Opalia tummanlila kerä, 2 kerää alpaca soft lankaa, glorian koti ja kisukortti. Kiitokset, ihana piristys laskujen keskellä :) Ja niiiiin kauniin värisiä lankoja. Tuo alpaca varsinkin sai sormet syyhyämään. Kun vain keksisi mitä siitä tekisi...

Tämä hyppäsi puikoille:

101733.jpg

Malli on jostakin tämän vuoden modasta, nyt en jaksa juosta tarkistamaan mikä numero on kyseessä. Malibusta tuon teen, väri on aika lähellä kuvan väriä.

Toisetkin varrettomat villasukat on tulossa, toisesta puuttuu enää kärki, ja se olisi tarkoitus tehdä tänään Pakoa katsellessa. Kuva niistä kun ovat valmiit. Tällä kertaa siis jotakin myös itselle. Miesihminenkin tilasi samanlaiset :)

Eilen tuli kotiin meidän Vauva, loppuhuipennukseksi kuva siis meidän Ossista:

232652.jpg