Osallistun siis tänäkin vuonna lankahamstereihin, eli helmikuussa ei saa ostaa lankaa ja tarkoituksena kuluttaa mahdollisimman paljon varaston lankoja. Ensimmäinen hamsterityö on jo valmistunut, toinenkin hyvässä vauhdissa. Kuvat on jumissa puhelimessa, piuha on isännän työpaikalla :(

Ensin tein fritidsgarnista lapaset isoihin miehenkäsiin, lankaa sain kulumaan aika tarkkaan 100g. Nyt on puikoilla peruspipo mimosa-sekoitelangasta. Aikomus olisi saada se tänään vielä valmiiksi. Saa nähdä, perhe tuntuu haittaavan harrastusta tällä hetkellä.

Omituista, kun tottuu siihen, että on lasten kanssa kotona, ei tilanteessa ole mitään omituista. Kun tottuu siihen, ettei ole ympärivuorokauden pelkästään äiti, on hermoraunio muutaman päivän jälkeen. Varsinkin kun nuo rakkaat lapsukaiset ovat olleet sairaina sisällä sen koko 3 päivää. Mutta ei tietenkään niin sairaana, että se haittaisi tahtia, päinvastoin. Kämpässä on kamala kaaos, kaikilla on nälkä tasaisin väliajoin, mutta kukaan ei kuitenkaan suostu syömään mitään, koira on ihmeissään kun kaikki ovat kotosalla ja jahtaa kissaa ympäri kämppää. Neiti Uhmaikä suivaantuu tästä ja juoksee koiran perässä kiljumassa "älä syö kissaa, älä syö kissaa!". Akvaariosta on hävinnyt toinenkin imumonni mystisesti (saakelin kotitonttu: ei siivoa, kalastaa vaan mun akvaariosta...) Mies on joka ilta töissä yli yhdeksään illalla, on rättiväsynyt ja haluaa huomiota sen jälkeen kun lapsukaiset ovat hiljentyneet (kuka h****tti jaksaa hieroa toisen jalkoja kun on "vain ollut kotona"???). Neiti Uhmaikä osaa muuten maalata hienosti sormiväreillä. Puusälekaihtimiin, ikkunaan ja ikkunanpokiin. Mä haluan kouluun lepäämään... :)

Kuvia tiedossa maanantaina, jos isäntä muistaa tuoda piuhan kotiin. Ja jos meistä joku on vielä hengissä silloin.

Hyvää viikonloppua jokaiselle!